Rad na sebi

O blogu i meni

download (14)O blogu…

Kroz različite edukacije i pre svega kroz svoje lično iskustvo, naučila sam koliko je rad na sebi važan, koliko je obrazovanje važno i koliko je lični rast još važniji. Iščitavanjem raznih tekstova iz oblasti pozitivne ili, kako se češće naziva, „popularne“ psihologije, moguće je naučiti dosta toga o sebi, ali i puno toga na bolje promeniti kod sebe. Nekada još efektnije na nas deluje pohađanje seminara i radionica koji se bave veštinama potrebnim za svakodnevno funkcionisanje, a kojima nas u školama ne uče. Iz tog razloga sam pokrenula ovaj blog i počela da se bavim organizovanjem i vođenjem brojnih psihološko – edukativnih radionica. Na ovom blogu moći ćete:

 

  • da se informišete o radionicama koje ću ja voditi,
  • da mi postavljate pitanja iz oblasti psihologije,
  • da čitate tekstove vezane za različite životne teme.

O meni…

media-share-0.02.01.7ac634e8ded2fb48e936a16280630ff7581ff627b28ce987de7624768ad93437-Picture Diplomirala sam psihologiju na Univerzitetu u Nišu. Savetnica sam u oblasti predbračnog savetovanja i transakcioni analitičar savetnik u edukaciji pri TA centru u Beogradu. Sertifikovana sam trenerica asertivnog treninga i kao što pomenuh organizujem različite psihološko-edukativne radionice namenjene opštoj populaciji. Ranije sam se volonterski angažovala u više nevladinih organizacija, zatim sam godinu dana stažirala u psihijatrijskoj bolnici „Dr Laza Lazarević“ i bila angažovana na projektu „Pričajmo o tome“. Od 2012. u privatnoj praksi bavim se psihološkim savetovanjem, a od 2016. godine osnivač sam i predsednik Centra za razvoj pojedinca, porodice i društva „Progressum“.

12 thoughts on “O blogu i meni

  1. Odlična tema. Nekada je mnogo bitnije od naučene lekcije, pružiti motivaciju za rad i objasniti zašto je to zaista važno za nas i za ljude oko nas. Svi pričaju o tome kako je sve loše, niko ne priča resenje kako da se nesto poboljsa. Priča o lošim temam nas pravi tmurnim i sumornim.Mislimo pozitivno, pričamo pozitivno, radićemo pozitivno, bićemo pozitivni. Krenimo od nas, pa će i drugi to videti i oni će krenuti. Samo nastavi da pišes, odličana je tema za ovo vreme.

  2. Rad na sebi je veoma vazan, kako po pitanju dobrih, tako i losih strana licnosti. Pozdrav iz Nisa.

  3. Interesantan blog na koji sam slučajno naletela i na kom ću se zaustavljati ubuduće. Želim ti sve najbolje u radu. Možeš posetiti i ti mene. Bilo bi mi drago da svraćaš na moj blog. Možda te ponešto i inspiriše u daljem radu. http://bibliotekaxv.wordpress.com/ Stvari ne moraju na prvi pogled biti slične, zar ne? Ja ću svakako detaljno pregledati većinu tvojih postova. Lepi pozdravi, Ivana!

  4. Tanja, hvala Vam puno na lepim rečima! Posetila sam i ja Vaš blog i dopadaju mi se razni tekstovi, tako da ćemo se pratiti 🙂

  5. Mng su lepi textovi, od danas ce mi biti jos jedan zapisan blog u mojem dnevniku !!!!!! ❤ 😀

  6. Kada mi mogućnost dozvoli, rado ću čitati a i pitati. Pozdrav

  7. Повратни пинг: postanite USPEŠNI U LJUBAVI | Rad na sebi

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s